Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Lachey weer vrijgezel

Shownieuws

Zanger Nick Lachey en Vanessa Minnillo hebben een punt gezet achter hun relatie. Het stel leerde elkaar in 2006 op de set van een videoclip kennen.

Zanger Nick Lachey en Vanessa Minnillo hebben een punt gezet achter hun relatie. Een woordvoerder van de actrice en presentatrice, die sinds 2006 bij Lachey was, bevestigt de breuk tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Lachey, die in de jaren negentig deel uitmaakte van de boyband 98 degrees, leerde Minnillo kennen op de set van zijn videoclip 'What's left of me'. De 35-jarige zanger schreef het nummer na zijn scheiding van zangeres Jessica Simpson. Simpson en Lachey trouwden in oktober 2002. Hun huwelijk stond drie jaar lang centraal in de realitysoap 'Newlyweds: Nick and Jessica', die ook in Nederland werd uitgezonden. In november 2005 kwam het sprookje tot een einde en maakten de twee artiesten bekend te gaan scheiden.

Volgens de woordvoerder van de 28-jarige Minnillo gaan de actrice en Lachey als vrienden uit elkaar. "Ze blijven goede vrienden en geven nog steeds veel om elkaar." De breuk komt niet geheel onverwacht. Berichten over een breuk zongen al maanden rond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen