Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit en 3j's verrassen elkaar met edelmetaal

Shownieuws

Zowel Jan Smit als de 3j's hebben weer edelmetaal om aan de schoorsteen te hangen. Dinsdag verrasten de Volendammers elkaar met gouden platen en platina awards.

Zowel Jan Smit als de 3j's hebben weer edelmetaal om aan de schoorsteen te hangen. Dinsdag verrasten de Volendammers elkaar met gouden platen en platina awards, laat het management van de artiesten woensdag weten.

De 3j's waren in een Hoorns theater voor dvd-opnamen van hun theatertour. Jan Smit kwam het podium oplopen en verraste zijn vrienden met een gouden plaat voor hun debuutalbum 'Watermensen'. De plaat van het Volendamse trio verscheen twee jaar geleden, maar staat nog steeds in de Album Top 100. Ook de opvolger 'Kamer van m'n hart' is in de lijst te vinden.

Dat er altijd baas boven baas is, bewees Jan Smit. Hij werd dinsdagmiddag verrast met twee platina awards. De populaire zanger ontving een prijs voor zijn onlangs verschenen cd/dvd 'Live '09'. Ook kreeg Smit een award die al een tijdje op hem lag te wachten, een platina award voor de dvd 'Live op de bühne' uit 2005. De Volendamse zanger, die dacht dat hij alleen naar Hoorn was afgereisd om de 3j's te verrassen, wist niet wat hem overkwam. "Dit had ik totaal niet verwacht."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen