Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Panic at the disco gaat verder als duo

Shownieuws

Rockband Panic at the disco is gehalveerd. Gitarist Ryan Ross en bassist John Walker zijn uit de band gestapt. De zanger en drummer gaan door als duo.

Rockband Panic at the disco is gehalveerd. Gitarist Ryan Ross en bassist John Walker hebben besloten uit de band te stappen, laten de twee via de MySpace-pagina van de groep weten. Volgens de overgebleven leden is er echter geen reden voor paniek: zanger Brendon Urie en drummer Spencer Smith gaan door als duo.

Ross en Walker hebben besloten Panic at de disco te verlaten voor een solocarrière. Via een bericht op de MySpace-pagina van de band laten ze weten niet langer dezelfde muzikale doelen te hebben. "We zijn in een andere richting gegroeid en streven andere doelen na. Uit elkaar gaan was echt het beste voor ons allemaal."

Panic at the disco, dat in Nederland bescheiden hitjes scoorde met 'Nine in the afternoon' en 'I write sins not tragedies', gaat binnenkort op tournee met Blink 182 en No Doubt. Urie en Smith, die dan als duo op de planken staan, houden de naam Panic at the disco. De twee overgebleven leden wensen de afzwaaiers veel succes. "Het zijn twee van de meest getalenteerde mannen die we kennen en we weten zeker dat wat ze ook gaan doen geweldig gaat worden", schrijven Urie en Smit aan hun fans. "We bewonderen jullie een voor een en hopen dat jullie ons bij blijven staan tijdens deze ongelofelijke reis."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen