Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sutherland en ontwerper leggen ruzie bij

Shownieuws

Kiefer Sutherland en de ontwerper die hij een kopstoot zou hebben gegeven, hebben hun ruzie bijgelegd. Hierdoor wordt de zaak tegen hem mogelijk geseponeerd.

(Novum/AP) - Kiefer Sutherland en de ontwerper die hij een kopstoot zou hebben gegeven, hebben hun ruzie bijgelegd. Dat melden de woordvoerders van Sutherland, onder meer bekend van de populaire televisieserie 24. Doordat de twee hun problemen met elkaar hebben opgelost, gaat de zaak die vanwege het opstootje tegen Sutherland was aangespannen mogelijk niet door.

Sutherland heeft volgens de woordvoerders spijt van het incident. Hij betreurt dat de ontwerper van Proenza Schouler Jack McCollough gewond raakte. McCoullough wenst de acteur, die een Golden Globe en een Emmy heeft gewonnen voor zijn rol als terrorismebestrijder Jack Bauer in 24, ondertussen het beste.

Sutherland werd begin mei aangeklaagd voor mishandeling. De acteur moet 22 juni voorkomen. Het incident vond twee weken geleden plaats in een nachtclub in het trendy Mercer Hotel in Soho. De ontwerper stelde dat Sutherland bij het incident zijn neus heeft gebroken na de woordenwisseling.

De ruzie zou zijn begonnen om actrice Brooke Shields, zo meldde entertainmentwebsite TMZ eerder. McCollough zou ervoor hebben gezorgd dat Shields onderuitging in de nachtclub. Dat zou voor de ogen van Sutherland zijn gebeurd, waarop de 42-jarige acteur afstapte op de ontwerper en eiste dat McCollough zijn excuses aanbood. McCollough duwde Sutherland weg, waarop Sutherland hem een kopstoot gaf.

De kopstoot kan Sutherland verder in de problemen brengen. Hij zit namelijk nog in een proeftijd na een veroordeling in Los Angeles omdat hij herhaaldelijk dronken achter het stuur heeft gezeten. Hij zat daarvoor eerder ook 48 dagen in de cel. Er is nog niet besloten of de kopstootkwestie gevolgen heeft voor de proeftijd van Sutherland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen