Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gigi Ravelli verlaat Dancing with the Stars

Shownieuws

Gigi Ravelli is vrijdagavond weggestemd uit de RTL-show Dancing with the Stars. De GTST-actrice had zelf niet gerekend op een voortijdig einde.

Gigi Ravelli is vrijdagavond weggestemd uit de RTL-show Dancing with the Stars. De GTST-actrice had zelf niet gerekend op een voortijdig einde. "Ik vond zelf dat het heel goed ging. Ik had niet verwacht dat we eruit moesten", aldus de dansende ster over het vertrek van haar en haar partner.

Ravelli, die van haar danspartner Ewoud te horen kreeg dat ze geen geboren danstalent was, kreeg van de jury wel een redelijke beoordeling. De actrice werd driemaal beloond met een zeven. Desondanks kon ze rapper Lange Frans, die het met een veel mindere beoordeling moest stellen (twee vijfen en één zes), niet voor blijven. "Hij is gewoon heel populair. Ik gun het hem wel, want Lange Frans is een topper", zegt de actrice uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Lange Frans zelf had ook niet verwacht dat hij het tot de volgende ronde zou schoppen. "Ewoud en Gigi waren gewoon beter vandaag. Veel beter", bekent hij. "Het is schandalig. Ik heb vandaag waardeloos gedanst." Toch wijt de rapper, die de mambo danste, zijn matige optreden niet helemaal aan zichzelf. "De muziek klopte gewoon niet. We wisten niet waar de tel zat. We konden het niet vinden in de muziek."

Tot de andere deelnemers behoren Manon Thomas, Idols-finaliste Nathalie Makoma, Ursul de Geer, Nicolette van Dam, Jamai Loman en Mari van de Ven. Tijdens de eerste show moest GTST-acteur Emiel Sandtke het veld ruimen.

Dancing with the Stars wist vrijdagavond iets meer dan een miljoen kijkers te trekken, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. De week ervoor waren dat er nog ruim 150 duizend meer. De uitslag boeide bijna 770 duizend mensen, tegenover bijna een miljoen kijkers de week ervoor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen