Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Jessica Parker maakt namen tweeling bekend

Shownieuws

Het gezin Broderick is uitgebreid met Marion Loretta Elwell en Tabitha Hodge. De tweeling van Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick kwam maandag ter wereld.

(Novum/AP) - Het gezin Broderick is uitgebreid met Marion Loretta Elwell en Tabitha Hodge. De tweeling van acteurskoppel Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick kwam maandagmiddag via een draagmoeder ter wereld in Ohio. Een woordvoerder van het stel laat weten dat de meisjes kerngezond zijn.

De tweeling is vernoemd naar leden van Parkers familie, legt de woordvoerder uit. Welk meisje het eerst ter wereld kwam, is niet bekend. Marion Loretta Elwell woog 2,5 kilo bij haar geboorte, haar zusje Tabitha Hodge versloeg haar met twee ons. "De baby's doen het geweldig en de hele familie is door het dolle", stelt de woordvoerder.

De zwangerschap van draagmoeder Michelle Ross verliep minder rooskleurig. Parker zei vorige maand dat Ross' telefoon werd afgeluisterd en dat ze werd bedreigd. Het onderzoek naar twee agenten die bij de draagmoeder zouden hebben ingebroken, loopt nog. De twee politiemannen zouden op zoek zijn geweest naar onder meer foto's en voicemailberichten met de bedoeling ze door te verkopen aan de bladen.

Met de komst van de tweeling hebben Parker en haar 47-jarige man drie kinderen. Zes jaar geleden zette de 44-jarige Sex and the City-actrice zoon James Wilke op de wereld. Lange tijd was onduidelijk waarom het stel, dat James Wilke op natuurlijke wijze verwekte, ditmaal een beroep deed op een draagmoeder. Na de geboorte van hun zoon zou het het stel niet meer gelukt zijn in verwachting te raken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen