Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frogers nemen zaterdag afscheid van Bolle Jan

Shownieuws

De Frogers nemen zaterdag afscheid van Bolle Jan, die maandag op 67-jarige leeftijd stief. De vader van René Froger wordt na een afscheidsdienst gecremeerd.

De familie Froger neemt zaterdag afscheid van Bolle Jan, die maandag op 67-jarige leeftijd stief. Rond het middaguur wordt een afscheidsdienst gehouden in de Amsterdamse Rode Hoed. Na de dienst wordt de vader van René Froger in besloten kring gecremeerd.

Bolle Jan overleed maandagmiddag in het ziekenhuis. Begin mei werd hij opgenomen met een buikvliesontsteking. Volgens de manager van René Froger kwam Jans dood ondanks de ziekenhuisopname onverwacht. "Uiteindelijk is het toch vrij plotseling gegaan. Aan het eind van de week zeiden artsen dat ze Jan nog een keer wilden opereren om te kijken of ze het euvel konden verhelpen, maar dat ging niet."

Volgens de manager is de familie vooral 'erg verdrietig'. "Ze hebben de dood van Mien nog niet eens kunnen verwerken. De familie zit middenin een rouwproces." René's moeder Mien overleed begin april plotseling, waarschijnlijk als gevolg van een hartaanval.

Vanwege het overlijden van Bolle Jan blijft het gelijknamige café in Amsterdam voorlopig gesloten. Ook de agenda van René blijft de komende periode leeg. "Hoe lang dat gaat duren weten we nog niet", zegt de manager van de zanger. "Dat hangt af van René of hij rust wil of het juist weg wil zingen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen