Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Tweeling Sarah Jessica Parker geboren'

Shownieuws

De tweeling van acteurskoppel Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick is geboren. Volgens lokale media is de draagmoeder van de meisjes bevallen.

De tweeling van acteurskoppel Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick is dinsdag ter wereld gekomen. Volgens lokale media is de draagmoeder van de meisjes bevallen.

De lokale televisiezender WTRF meldt dat Parker en Broderick momenteel bij de draagmoeder zijn. De tweeling zou in een ziekenhuis in Ohio ter wereld zijn gekomen, de zender baseert zich op een bron bij het hospitaal. Het acteursstel, dat al een 6-jarige zoon heeft, zou voordat ze het ziekenhuis verlaten een verklaring naar buiten brengen.

Hoe het nu gaat met de meisjes is niet bekend, volgens eerdere berichten was de draagmoeder pas aan het eind van de zomer uitgerekend. Parker en Broderick maakten eind april bekend een tweeling te verwachten. Waarom de twee voor een draagmoeder hebben gekozen, is onbekend. Zoon James Wilke werd op natuurlijke wijze verwekt. De 44-jarige Sex and the City-actrice en de 47-jarige 'Godzilla'-acteur zijn twaalf jaar getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen