Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Beckham krijgt geld na onzinverhaal

Shownieuws

David Beckham krijgt een flinke schadevergoeding van Express Group Newspapers. The Daily Star had geschreven dat de hij een model had geprobeerd te versieren.

David Beckham krijgt een flinke schadevergoeding van Express Group Newspapers, de uitgever van de Britse tabloid Daily Star. Dat heeft de advocaat van de krant gezegd volgens Sky News. The Daily Star schreef dat de voetballer het Hongaarse model Mariann Fogarasy had geprobeerd te versieren.

De 34-jarige voetballer, die al bijna tien jaar getrouwd is met voormalig Spice Girl Victoria, was niet aanwezig in het Londense gerechtshof. Hij zou wel akkoord zijn gegaan met het schikkingsvoorstel. Hoeveel schadevergoeding Beckham krijgt, is niet bekendgemaakt.

Het gewraakte artikel verscheen in april op de voorpagina van de krant en op de website. The Daily Star beweerde dat Beckham sinds een ontmoeting met het model tijdens een wedstrijd van AC Milan in Hongarije met haar had gemaild. In de mails zou hij Fogarasy uitnodigen voor een privéfeestje. De advocaat van Beckham stelt dat de lasterlijke beschuldigingen niet waar zijn.

De krant, onderdeel van Express Group Newspapers, heeft volgens de advocaat van Beckham inmiddels ook toegegeven dat er niets van het verhaal klopt en heeft de beschuldigingen ingetrokken. Een woordvoerder van de krant heeft de Beckhams namens The Daily Star excuses aangeboden voor alle verdriet, schaamte en pijn die het artikel de familie heeft gekost.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen