Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tooske Ragas vier jaar langer bij SBS

Shownieuws

Tooske Ragas hoeft niet bang te zijn haar baan te verliezen door de recessie. Ze blijft de komende vier jaar exclusief bij zender SBS 6, meldt de zender.

Tooske Ragas hoeft niet bang te zijn haar baan te verliezen door de recessie. Ze blijft de komende vier jaar exclusief bij SBS 6. Het contract met de presentatrice is verlengd tot de zomer van 2013, meldt de zender dinsdag.

Zowel SBS als Ragas heet zeer tevreden te zijn over de huidige samenwerking en daarom is besloten die te verlengen. Algemeen directeur Eric van Stade stelt dat de 35-jarige presentatrice perfect past bij SBS 6, dat hij een 'familiezender' noemt. "Ik ben erg blij en trots dat ze de komende jaren bij ons te zien zal zijn."

Ragas, die sinds 2006 aan SBS verbonden is en eerder al shows als De Nieuwe Uri Geller presenteerde, laat weten de afgelopen jaren met 'heel veel' plezier bij de zender te hebben gewerkt en 'er heel veel zin in' te hebben er de komende jaren te blijven presenteren. Het eerste programma waarmee de moeder van twee dochters weer te zien is op de televisie is Het Beste Idee van Nederland. Dit programma, dat zij samen met Henkjan Smits presenteert, is vanaf 22 augustus terug op de buis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen