Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen Post aan de slag bij TMF HitRadio

Shownieuws

Jeroen Post gaat bij TMF HitRadio de HitRadio Top 30 presenteren. De oud TMF-vj start zaterdag met zijn nieuwe baan. Dat meldt de radiozender dinsdag.

Jeroen Post gaat bij TMF HitRadio de HitRadio Top 30 presenteren. De oud TMF-vj start zaterdag met zijn nieuwe baan. Dat heeft de radiozender dinsdag bekendgemaakt. "Ik vind het net zo spannend om met de HitRadio Top 30 op TMF HitRadio te beginnen als uit een vliegtuig te springen", zegt Post in een reactie.

De dj begon in 1999 als vj bij muziekzender TMF, waar hij diverse programma's presenteerde en sterren als onder anderen Mariah Carey en Justin Timberlake interviewde. Na bijna acht jaar verliet hij de zender. Sindsdien hield hij zich onder meer bezig met het produceren van muziek. Ook was hij zo'n twee jaar lang radiopresentator bij 100% NL en sinds kort ringannouncer bij de K1/Showtime kickbockgala's.

De nieuwe hitlijst HitRadio Top 30, die elke zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur wordt ontvouwd, is gebaseerd op airplay-gegevens van populaire jongerenstations, downloads en waardering van nummers via het online TMF HitRadio musicpanel. De lijst wordt samengesteld door Stichting Nederlandse Top 40 in opdracht van TMF HitRadio. De radiozender is via de lokale kabelfrequenties en de mobiele telefoon in heel Nederland en via TMFhitradio.nl over de hele wereld te beluisteren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen