Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ramses Shaffy maakt het goed'

Shownieuws

Het gaat goed met Ramses Shaffy. Hij blijft gewoon zijn gang gaan, laat zich niet uit het veld slaan en leeft zijn leven zoals hij dat altijd heeft gedaan.

Het gaat redelijk goed met Ramses Shaffy. Dat heeft goede vriendin Liesbeth List, die de Nederlandse chansonnier heeft bezocht, laten weten aan RTL Boulevard. "Hij blijft gewoon zijn gang gaan, laat zich niet uit het veld slaan en leeft zijn leven zoals hij dat altijd heeft gedaan, met een sigaretje en een drankje erbij", zei List.

Begin mei werd bekend dat de 75-jarige Nederlandse chansonnier lijdt aan slokdarmkanker. De kanker was volgens list in april bij Shaffy geconstasteerd. De kanker wordt door bestraling behandeld. Shaffy is vrijdag ook bestraald.

Nadat bekend werd dat Shaffy de ziekte onder de leden heeft, gaf List aan heel boos te zijn dat iemand het nodig vond dit nieuws wereldkundig te maken. "Het is een klap in je gezicht als iets geheim moet blijven en iemand vertelt dat."

List liet toen wel weten dat de chansonnier, die al enige tijd in een verzorgingstehuis verbleef toen duidelijk werd dat hij kanker heeft, er gelaten onder is dat hij slokdarmkanker blijkt te hebben. "Hij ziet wel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen