Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen 'encore' voor Jay-Z bij Def Jam

Shownieuws

Er komt geen 'encore' voor Jay-Z en het label Def Jam. Jay-Z zou Def Jam nog een plaat verschuldigd zijn, maar heeft zijn resterende contract afgekocht.

(Novum/AP) - Er komt geen 'encore' voor Jay-Z en het hiphoplabel Def Jam. Jay-Z zou Def Jam nog een plaat verschuldigd zijn, maar de rapper heeft zijn resterende contract afgekocht bij het label, waar hij het hoofd van is geweest. Hij gaat verder als compleet onafhankelijke artiest, zo heeft hij bevestigd tegenover de website RapRadar.com.

Jay-Z vertrok als hoofd van Def Jam nadat zijn drie jaar durende contract afliep. Hij bleef echter muziek maken voor het label. In het interview met Rapradar.com bedankt hij de bazen van het hiphoplabel. De man van r&b-ster Beyoncé noemt zijn tijd bij Def Jam 'een unieke ervaring'. Een woordvoerder van Jay-Z weigert verder in te gaan op de kwestie.

Jay-Z, die eigenlijk Shawn Carter heet, kwam vorig jaar met concertorganisator Live Nation een contract overeen. Het contract omvat onder meer albums en rondtrekken met concerten.

'Encore' is een nummer van Jay-Z.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen