Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Megan Fox opnieuw 's werelds meest sexy vrouw

Shownieuws

Megan Fox is door het Amerikaanse mannenblad FHM uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. De actrice voert de lijst voor het tweede jaar op rij aan.

(Novum/AP) - Megan Fox is door het Amerikaanse mannenblad FHM uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. De actrice voert de lijst voor het tweede jaar op rij aan. Volgens het magazine, dat jaarlijks op zoek gaat naar de meest sexy vrouw, zijn er dit jaar ruim tien miljoen stemmen uitgebracht.

De 'Transformers'-actrice is in de vijftienjarige geschiedenis van de ranglijst de tweede vrouw die er in slaagt de lijst twee jaar te domineren. Jennifer Lopez werd in 2001 en in 2002 uitgeroepen tot meest sexy vrouw.

Uit de lijst van dit jaar wordt duidelijk dat Britney Spears niet alleen in de muziekwereld bezig is aan een ware opmars. Was de popprinses vorig jaar nog de hekkensluiter, dit jaar staat ze op de twaalfde positie. Jessica Alba, die vorig jaar door Fox van de eerste positie werd gestoten, staat dit jaar op nummer twee. Scarlett Johansson maakt de top drie compleet.

In de Britse versie van de lijst werd Fox dit jaar ingehaald door Girls Aloud-zangeres Cheryl Cole. In de Amerikaanse lijst bungelt de zangeres onderaan, ze staat op nummer 87. Het gouden keeltje van Katy Perry valt een stuk beter in de smaak bij de Amerikaanse mannen. Het brein achter 'I kissed a girl' komt dit jaar binnen op de tiende positie. Perry legt het wel af tegen de zelfbenoemde zangeressen Heidi Montag (8) en Johansson.

Fox, die vaak de nieuwe Angelina Jolie wordt genoemd, veegt de vergelijkingen tussen haar en de 'Changeling'-actrice van tafel. Volgens de 23-jarige ster zijn die het resultaat van 'luie media'. Ook dit jaar komt Jolie niet voor in de top tien van FHM's lijst. Vorig jaar stond de actrice nog op de twaalfde positie, dit jaar moet ze genoegen nemen met een vijftiende plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen