Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jordan zet streep door naam Peter Andre

Shownieuws

Glamourmodel Jordan heeft maandag een streep gezet door de naam van Peter Andre. Ze heeft een zwarte X door zijn op haar pols getatoeëerde naam laten zetten.

Glamourmodel Jordan heeft maandag letterlijk een streep gehaald door de naam van haar toekomstige ex Peter Andre. Ze liet een dikke zwarte X door zijn op haar pols getatoeëerde naam zetten. Jordan, die in het echt Katie Price heet, betaalde bijna honderd euro voor de tatoeage bovenop de tatoeage, meldt de Britse boulevardkrant The Sun.

Aan vrienden zou de 31-jarige Price hebben laten weten dat ze wil laten zien dat de 'Mysterious girl'-zanger niet langer deel uitmaakt van haar leven. Het ruziënde stel kondigde in mei aan te gaan scheiden. Jordan liet de X zien terwijl ze samen met mooie mannen een met alcohol doordrenkte cruise maakte rondom het Spaanse vakantie-eiland Ibiza.

Onder anderen de mannelijke modellen Parris Taylor, Jordan's ex-vriendje Matt Peacock en de nieuwe vlam van het glamoumodel de 28-jarige Anthony Lowther waren hierbij aanwezig. Ze dronken champagne en cocktails aan boord van de boot.

Ondertussen zou Andre, die zelf op Cyprus zit, hebben gezegd dat hij nog steeds van Katie houdt. De 36-jarige zanger had zijn kinderen, de 4-jarige junior en de 1-jarige Princess Tiaammii bij zich, evenals de 7-jarige gehandicapte zoon van Jordan, Harvey. Met tranen in zijn ogen zei hij: "Als je binnen vijf weken over iemand heen bent, heb je nooit echt van die persoon gehouden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen