Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Platencontract X Factor-deelneemster Irma Derby

Shownieuws

Irma Derby heeft een albumcontract getekend bij Wolffman Entertainment en Mandy Records. Derby brengt naar verwachting in september een nieuwe single uit.

Voormalig X Factor-deelneemster Irma Derby heeft een albumdeal getekend bij Wolffman Entertainment en Mandy Records. Derby brengt naar verwachting in september een nieuwe single uit. In november moet haar debuutalbum volgen, meldt Wolffman Entertainment dinsdag.

Derby deed mee aan het tweede seizoen van de Nederlandse versie van het televisieprogramma X Factor en wist de liveshows te behalen. Ze werd gecoacht door Angela Groothuizen, die de deelnemers van 26 en ouder onder haar hoede kreeg.

In de vierde week van de finale viel de donkere zangeres, die zich zelf Miss Irma Derby noemt, af. Uiteindelijk won Lisa Hordijk de finale. Lisa staat momenteel al zes weken op de eerste plek van de hitlijsten met haar eerste single 'Hallelujah'.

Wolffman Entertainment en Mandy Records stellen zeer verheugd te zijn om met Derby, die zij een talentvolle artiest noemen, te mogen werken. Derby laat ondertussen weten tevreden te zijn met de combinatie van de beide labels en stelt hiermee het beste uit twee werelden te hebben.

Wolffman Entertainment gaat het totale management, de muziekproductie, digitale distributie en internetmarketing doen, terwijl Mandy Records de promotie, marketing en fysieke distributie gaat regelen.

Al tijdens X Factor bracht Wolffman Entertainment al samen met Mandy Records de ooit eerder opgenomen 'Resolution' van Derby uit. Wegens de hernieuwde samenwerking is vorige week een nieuwe dance remix van de single gereleased.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen