Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre wil gedeelde voogdij

Shownieuws

Peter Andre wil gedeelde voogdij over de kinderen die hij heeft met glamourmodel Jordan. Dat heeft een vriend van de zanger gezegd tegen The Sun.

Peter Andre wil gedeelde voogdij over de kinderen die hij heeft met glamourmodel Jordan. Dat heeft een vriend van de zanger gezegd tegen de Britse boulevardkrant The Sun. "Hij houdt van zijn kinderen en het idee dat hij misschien maar beperkte toegang tot ze krijgt, breekt zijn hart."

Het stel heeft twee kinderen, zoon Junior van 3 jaar en dochter Princess Tiammii, die bijna 2 is. Advocaten zouden de 'Mysterious girl'-zanger hebben geadviseerd voor volledige voogdij te gaan in een poging uiteindelijk te eindigen met gedeelde voogdij. "Hij is gebroken door wat er momenteel gebeurt, maar hij weet dat als de scheiding doorgaat, Katie zich met hand en tand zal verzetten tegen alles." Jordan heet in het echt Katie Price.

De zanger heeft vermoedelijk ook geïnformeerd naar zijn recht op een deel van Jordan's vermogen, dat wordt geschat op ongeveer 45 miljoen euro. Het tweetal heeft gespeeld in verschillende televisieshows. De vriend van Andre stelt dat deze shows zonder de zanger niets zouden zijn geworden. De vriend zegt echter dat hoewel er een groot financieel aspect aan de zaak zit, de zanger alleen denkt aan zijn kinderen.

Ondertussen zou Andre ook woedend zijn dat hij niet meer bij zijn muziekstudio kan. Jordan zou ervoor hebben gezorgd dat de spullen van haar man met een busje werden weggehaald uit hun huis in Surrey. Daarnaast zou ze de sloten hebben laten verwisselen. De zanger zou momenteel in het huis van de voormalig manager van Jordan Claire Powell verblijven, die het rondborstige glamourmodel een paar dagen na het bekend worden van de scheiding dumpte.

Medio mei werd bekend dat Andre wil scheiden van Price. Dat gebeurde nadat het glamourmodel in een dronken bui tijdens een avondje stappen met een barman zou hebben gezoend. Andre schijnt momenteel uit te zoeken of vrouwlief hem tijdens hun huwelijk heeft bedrogen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen