Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ed Kowalczyk geeft miniconcert op Zeeuws festival

Shownieuws

Ed Kowalczyk van de rockband Live geeft een akoestisch miniconcert en doet een paar duetten met Bløf tijdens Concert at Sea. Dat meldt de organisatie vrijdag.

Ed Kowalczyk van de rockband Live geeft een akoestisch miniconcert en doet een paar duetten met Bløf tijdens Concert at Sea. Dat heeft de organisatie van het festival vrijdag bekendgemaakt.

Het festival vindt 26 en 27 juni plaats in het Zeeuwse Renesse. Kowalczyk en medeorganisator van het festival Bløf betreden zaterdag 27 juni het podium. De frontman van de populaire Amerikaanse band wordt voor het miniconcert en de duetten speciaal ingevlogen.

Bløf sloot het festival vorig jaar af met de Counting Crows. Zanger van Bløf Paskal Jacobsen: "Nu kunnen we na de geweldige finale van vorig jaar met de Counting Crows afsluiten met de grote man achter Live. Het belooft een memorabele avond te worden."

Behalve Bløf en Kowalczyk laten onder anderen ook Marco Borsato, VanVelzen, Racoon, Golden Earring, Ilse DeLange en Maria Mena van zich horen. De organisatie verwacht een recordaantal van tachtigduizend bezoekers te trekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen