Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrah Fawcett weer opgenomen in ziekenhuis

Shownieuws

Het gaat niet goed met Farrah Fawcett. Ze ligt weer in een ziekenhuis in Los Angeles en is voor tenminste twee weken opgenomen, meldt People.

Het gaat niet goed met Farrah Fawcett. Ze ligt weer in een ziekenhuis in Los Angeles en is voor tenminste twee weken opgenomen, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People op basis van een bron.

Bij de 62-jarige Charlie's Angels-actrice werd in 2006 anale kanker vastgesteld. De ziekte is inmiddels uitgezaaid naar andere delen van haar lichaam.

Fawcett zou vorige week uit het ziekenhuis worden ontslagen en weer naar huis gaan, maar dat zit er niet in, zegt de bron. Een woordvoerder van de actrice stelt dat Fawcett nog altijd onder behandeling is. Levenspartner Ryan O'Neal zou continu bij het bed van de actrice zitten.

De 68-jarige O'Neal vertelde onlangs in een interview in de Amerikaanse nieuwsshow '20/20', dat vrijdag wordt uitgezonden, dat het acteurskoppel elkaar binnenkort het jawoord geeft. "Ik heb haar opnieuw gevraagd met me te trouwen en ditmaal stemde ze toe", zei hij. De acteur, die onder meer in 'Paper moon' te zien was, heeft al jaren een knipperlichtrelatie met Fawcett.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen