Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alain Clark warmt publiek op voor grote artiesten

Shownieuws

Alain Clark mag de voorprogramma's verzorgen voor Lenny Kravitz en Simply Red. Hij opent de show van Kravitz in Italië en warmt de Britten op voor Simply Red.

Alain Clark mag deze zomer het voorprogramma verzorgen voor twee grote, internationale artiesten. De Nederlander meldt op zijn website dat hij het publiek op mag gaan warmen voor Lenny Kravitz en Simply Red.

De 29-jarige zanger uit Haarlem reist op 11 juli af naar Italië, waar hij in het voorprogramma staat van Lenny Kravitz. Een kleine maand later treedt hij in Groot-Brittannië op, voorafgaand aan concerten van Simply Red. Op 25 juli staat Clark op het podium in Liverpool, een week later opent hij in Londen. Op 2 augustus deelt hij het podium met Mick Hucknall en co op het eiland van Wright.

Op zijn website noemt Clark de shows in Groot-Brittannië een 'te gekke mogelijkheid' om het Britse publiek kennis te laten maken met zijn live optredens. Clark scoorde internationaal een hit met 'Father & friend', een nummer dat hij samen met zijn vader zong. In Nederland bereikte het liedje de tweede positie in de Single Top 100 en vertoefde het dertig weken in de hitlijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen