Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Redmond O'Neal begint met afkicken

Shownieuws

Redmond O'Neal is woensdag overgebracht naar een andere gevangenis. Farrah Fawcett's zoon gaat afkicken in een justitiële inrichting in Castaic, Californië.

Redmond O'Neal is woensdag overgebracht naar een andere gevangenis. De zoon van acteurskoppel Farrah Fawcett en Ryan O'Neal zat vast in Los Angeles, maar is verplaatst naar een justitiële inrichting in het Californische Castaic. Daar zal hij volgens het Amerikaanse tijdschrift People af gaan kicken.

Begin mei stond een rechter O'Neal toe een speciaal programma voor verslaafden te gaan volgen. Het intensieve programma duurt een jaar. Als hij clean blijft, op tijd voor de rechtbank verschijnt en zijn best doet tijdens het programma, ontloopt hij een gevangenisstraf. Houdt de 24-jarige zich echter niet aan de regels, dan hangt hem een celstraf van vier jaar boven het hoofd.

O'Neal heeft bijna een maand vastgezeten in Los Angeles. Hij mocht zijn cel twee keer verlaten om zijn zieke moeder Farrah Fawcett te bezoeken. Fawcett strijdt sinds 2006 tegen kanker, een ziekte die inmiddels is uitgezaaid. O'Neal zit vast voor een reeks drugsdelicten. Begin april werd hij voor het laatst gearresteerd toen hij probeerde heroïne een gevangenis binnen te smokkelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen