Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe overweegt stappen tegen internetprovider

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen overweegt juridische stappen te ondernemen tegen een internetprovider. Die adverteert met 'Wat Yolanthe kan, kunt u ook'.

Yolanthe Cabau van Kasbergen overweegt juridische stappen te ondernemen tegen een internetprovider. De provider haakt met een nieuwe advertentie in op de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe en de geruchten over een affaire met voetballer Wesley Sneijder.

In grote letters valt te lezen 'Wat Yolanthe kan, kunt u ook', gevolgd door 'overstappen lijkt een heel gedoe, maar dat is het niet'. De manager van Yolanthe vindt de advertentie 'niet heel fijn'. Ze laat zich adviseren over eventuele juridische stappen. "Het is niet grappig. Yolanthe wordt hiermee geschaad en dat lijkt me niet goed."

Dinsdag maakten Jan en Yolanthe bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Beweerd werd dat de Tros-presentatrice een verhouding heeft met Wesley Sneijder. Die heeft woensdagavond in SBS Shownieuws ontkend iets te hebben met Yolanthe. "Ik ben niet verliefd, ik heb niks met Yolanthe", zei de voetballer vanuit Madrid. Wel zei hij dat hij 'heel leuk kan opschieten' met Jan's ex.

RTL Boulevard zond dinsdag beelden uit waarop te zien is hoe Yolanthe en Wesley elkaar innig zoenen. "De beelden liegen niet", zegt de voetballer over de bewakingsvideo uit een Amsterdamse parkeergarage. Sneijder wil niets uitsluiten. "Het is een mooie vrouw, dus er kan van alles gebeuren. Niemand kan in de toekomst kijken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen