Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse 'Spiderman'-actrice (28) pleegt zelfmoord

Shownieuws

Actrice Lucy Gordon heeft een einde aan haar leven gemaakt. De 28-jarige Engelse hing zichzelf op in haar woning in Parijs. Gordon was te zien in 'Spiderman 3'.

Actrice Lucy Gordon heeft een einde aan haar leven gemaakt. De 28-jarige Engelse schone hing zichzelf op in haar appartement in Parijs, meldt de Britse krant The Daily Mail. Haar woordvoerders bevestigen dat Gordon zichzelf van het leven heeft beroofd.

Franse agenten troffen Gordon woensdagochtend aan. "Het was verschrikkelijk om te zien", zegt een van hen. Haar levenloze lichaam hing aan het plafond van haar appartement. "Het is overduidelijk dat het hier om zelfmoord gaat, we zijn niet op zoek naar verdachten."

Gordon's filmcarrière kwam in 2001 van de grond. De actrice vertolkte de rol van Jennifer Dugan in 'Spiderman 3' en was te zien in 'Perfume'. Ook werkte Gordon, die vrijdag 29 zou zijn geworden, als model. De Britse is ook te zien in de biopic over de Franse zanger Serge Gainsbourg, die dit jaar vertoond wordt tijdens het filmfestival van Cannes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen