Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog eens drie concerten Depeche Mode sneuvelen

Shownieuws

Depeche Mode heeft weer een aantal concerten in Europa moeten afzeggen vanwege de ziekte van voorman Dave Gahan. Hij heeft last van buikgriep.

Depeche Mode heeft weer een aantal concerten in Europa moeten afzeggen vanwege de ziekte van voorman Dave Gahan. Door de shows in Warschau, Riga en Vilnius is een streep gehaald. Gahan heeft last van buikgriep.

De zanger werd vorige week dinsdag ziek. Een concert nabij Athene moest op het laatste moment afgelast worden. Ook shows in Istanbul, Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb konden niet doorgaan. Gahan werd in eerste instantie opgenomen in een Grieks ziekenhuis, waar bleek dat hij kampte met buikgriep. Later werd hij naar een ander hospitaal overgebracht.

De Britse band laat op zijn website weten dat doktoren de 47-jarige zanger aanbevolen hebben langer de tijd te nemen voor zijn herstel. De artsen zouden gezegd hebben dat Gahan binnen afzienbare tijd weer op het podium kan klimmen. De Britten hebben nu alle shows tot en met 27 mei gecanceld. Op de 31e worden de heren verwacht op Pinkpop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen