Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'King of Pop donderdag onder het mes'

Shownieuws

Michael Jackson ondergaat volgens The Sun donderdag een operatie. Jackson zou onder het mes gaan in verband met huidkanker die bij hem werd vastgesteld.

Michael Jackson ondergaat volgens de Britse boulevardkrant The Sun donderdag een operatie. De King of Pop zou onder het mes gaan in verband met huidkanker die onlangs bij hem werd vastgesteld.

De 50-jarige zanger moet zich volgens de Britse krant opmaken voor een pijnlijke operatie. Artsen gaan op zoek naar kwaadaardige cellen door huidlagen te verwijderen. Stukjes huid van Jacko's neus en borst zullen onderzocht worden, waarna doktoren besluiten of de zanger verdere behandeling moet ondergaan.

De Britse boulevardkrant meldde zaterdag dat de King of Pop huidkanker heeft. Het bericht is nooit bevestigd. Woensdag werd bekend dat Michael Jackson zijn comeback-concerten in Londen heeft uitgesteld. De shows gaan vijf dagen later van start, sommige concerten zijn negen maanden uitgesteld. Volgens The Sun heeft het uitstel te maken met de kanker, maar woordvoerders van Jackson ontkennen dat stellig. Zij zeggen dat meer tijd nodig is om de shows te perfectioneren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen