Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson stelt comeback-concerten uit

Shownieuws

Fans van de King of Pop moeten iets langer wachten voor ze hun idool weer op het podium kunnen bewonderen. De comeback-shows in Londen zijn uitgesteld.

(Novum/AP) - Fans van de King of Pop moeten nog iets langer wachten voor ze hun idool weer op het podium kunnen bewonderen. Michael Jackson heeft woensdag via zijn woordvoerders laten weten dat zijn comeback-concerten in Londen vijf dagen later van start gaan.

De reeks van vijftig shows zou afgetrapt worden op 8 juli. Dit is nu verschoven naar de dertiende. Fans die kaartjes hadden gekocht voor de concerten van 10, 12 en 14 juli moeten nog langer wachten. Deze shows zijn verschoven naar maart 2010.

Door het uitstellen van de shows zwellen geruchten over Jackson's gezondheid aan. Zaterdag meldde de Britse boulevardkrant The Sun dat de King of Pop huidkanker heeft. Een van Jackson's woordvoerders zegt echter tegen de BBC dat het aangepaste schema niets te maken heeft met de gezondheid van Jacko. De shows moesten volgens hem uitgesteld worden om een perfecte show op de planken te kunnen brengen. Wie het niet eens is met de nieuwe data, kan zijn kaarten inleveren en krijgt zijn geld terug.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen