Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalig bodyguard klaagt Britney Spears aan

Shownieuws

Britney Spears heeft weer een nieuwe rechtszaak aan haar broek hangen. Dit keer is het een voormalig bodyguard die de popprinses voor de rechter sleept.

Britney Spears heeft weer een nieuwe rechtszaak aan haar broek hangen. Ditmaal is het een voormalig bodyguard die de popprinses voor de rechter sleept, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Kerry Vine klaagt de zangeres aan wegens nalatigheid.

Vine zou tijdens zijn werkzaamheden voor de popprinses verwondingen hebben opgelopen. Waar die uit bestonden, blijkt niet uit de documenten die de bodyguard maandag heeft ingediend bij een rechtbank in Los Angeles. Wel wordt duidelijk dat Vine de verantwoordelijkheid bij de zangeres en een beveiligingsbedrijf legt.

De 27-jarige Spears is de laatste jaren verwikkeld in veel juridisch getouwtrek. Vrijdag werd bekend dat een voormalig advocaat van de zangeres, die een contactverbod van drie jaar opgelegd kreeg, zijn zaak opnieuw heeft aangekaart. Ook Britney's familie wordt in de rechtszaken betrokken. Haar vader Jamie moet zich verdedigen tegen aantijgingen van de oud-manager van zijn dochter, Sam Lutfi. Lutfi, die eveneens een contactverbod kreeg opgelegd, beweerde vrijdag dat hij is aangevallen door Jamie Spears.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen