Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay en Adam Curry gaan scheiden

Shownieuws

Patricia Paay en Adam Curry liggen na een huwelijk van ruim twintig jaar in scheiding. Oorzaak van de breuk is de liefdesrelatie die de laatste is aangegaan met actrice Micky Hoogendijk. Curry liep haar zes weken geleden tegen het lijf tijdens een bijeenkomst in Amsterdam.

"Het klikte erg goed tussen de twee en Adam heeft haar 's avonds naar huis gebracht en afscheid genomen met een zoen op haar wang", zegt een zwager van de ondernemer. Curry, die voor zijn werk in San Francisco verbleef, vroeg de actrice naar hem toe te komen. "Daar hebben ze samen besloten voor elkaar te gaan."

Vrijdag heeft Adam zijn vrouw Patricia en hun dochter Christina op de hoogte gebracht. "Adam wilde Patricia niet langer bedriegen. Hij wil zijn hart volgen en helemaal voor Micky gaan." Daarop besloot de SBS-presentatrice de scheidingsprocedure in gang te zetten. "Zij kan hier niet mee leven", zegt de zwager, die Patricia's verhaal optekende voor weekblad Story. Curry heeft de echtelijke woning in Londen verlaten. Hij wil zich met Micky vestigen in de Verenigde Staten en is volgens zijn zwager nu reizende tussen zijn kantoren. Patricia en de 18-jarige Christina blijven in Londen wonen.

De verliefdheid van Adam kwam voor Patricia onverwacht. Ze is verbijsterd over deze onvoorziene ontwikkeling en diep gegriefd dat Adam zijn leven met een andere vrouw wil delen. "Niemand zag iets aankomen, ook de familie niet. Het is een grote schok, het was zo'n ontzettend leuk gezin." Volgens de zwager gaan Adam en Patricia 'met respect' met elkaar om. "Het is een hele trieste situatie, maar ze gaan op een volwassen manier met de situatie om." [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen