Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Jessica Parker ongerust over draagmoeder

Shownieuws

Sarah Jessica Parker maakt zich zorgen om de draagmoeder van haar tweeling. De Sex and the City-actrice vindt dat er inbreuk wordt gemaakt op haar privacy.

(Novum/AP) - Sarah Jessica Parker maakt zich zorgen om de draagmoeder van wie zij en haar echtgenoot Matthew Broderick een tweeling verwachten. De Sex and the City-ster vindt dat er inbreuk wordt gemaakt op het privéleven van de vrouw. "Ik geef heel veel om haar en ben woedend over de ongekende manier waarop haar privacy wordt geschonden", zo vertelde ze in de dinsdag uitgezonden televisieshow Acces Hollywood.

Volgens Parker wordt de telefoon van de vrouw afgeluisterd en is haar computer gehackt. Ook zou zowel de draagmoeder als haar omgeving veelvuldig worden lastiggevallen. "Haar vrienden, haar familie en de vrienden van haar familieleden worden bedreigd", aldus de 44-jarige actrice.

Parker is ook bang voor de gezondheid van haar kinderen. Volgens de actrice staat de vrouw namelijk onder zware druk en begint de stress zijn tol te eisen.

Parker en de 47-jarige Broderick, die acht jaar getrouwd zijn, hebben al een zoon. De 6-jarige James Wilke is op natuurlijke wijze verwekt. Waarom ditmaal een draagmoeder nodig was, is niet bekendgemaakt. De vrouw, die in verwachting is van twee meisjes, is aan het eind van de zomer uitgerekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen