Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrah Fawcett-documentaire mogelijk vervolgd

Shownieuws

Farrah's Story, de documentaire over Farrah Fawcett die vecht tegen kanker, krijgt mogelijk een vervolg. Ryan O'Neal zei dat de camera's nog steeds draaien.

De documentaire Farrah's Story, over actrice Farrah Fawcett die vecht tegen kanker, krijgt mogelijk een vervolg. Ryan O'Neal, met wie Fawcett al jaren verwikkeld is in een knipperlichtrelatie, zei maandag in het NBC-programma Today dat de camera's nooit gestopt zijn met draaien.

O'Neal zei dat er zeker een vervolg komt op de twee uur durende documentaire, die vrijdagavond bijna negen miljoen Amerikanen aan de buis kluisterde. Eén van de kijkers was de 62-jarige Charlie's Angles-actrice zelf. "Toen we vrijdagavond begonnen te kijken, had ze een erg lage hartslag", vertelt O'Neal. "Tijdens de film ging die langzamerhand omhoog. Het was geweldig, we moeten haar elke avond een van haar films laten zien."

De documentaire is voor een groot deel geschoten door een van Fawcett's vriendinnen, Alana Stewart. "Ik was een beetje nerveus", zegt Stewart over de uitzending, die ze samen met Fawcett bekeek. "Het was erg emotioneel voor haar, ze huilde een paar keer." Na afloop vroeg Stewart haar vriendin wat ze van de film vond. Fawcett antwoordde dat ze meer dan tevreden was met het eindresultaat.

Twee jaar geleden gingen de opnamen voor Farrah's Story van start. Op dat moment dacht de actrice dat ze de anale kanker, die in 2006 bij haar werd geconstateerd, overwonnen had. De camera's bleven draaien, ook toen duidelijk werd dat de kanker was uitgezaaid en genezing vrijwel uitgesloten was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen