Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kind voor Gouden Kooi-deelnemers Huub en Claire

Shownieuws

Gouden Kooi-deelnemers Huub van Ballegooy en Claire Recourt zijn maandag de trotse ouders geworden van een dochter. Het meisje heeft de naam Sophie gekregen.

Gouden Kooi-deelnemers Huub van Ballegooy en Claire Recourt zijn maandag de trotse ouders geworden van een dochter. Het meisje heeft de naam Sophie gekregen, zo heeft Huub via Twitter laten weten.

De bevalling begon zondag rond middernacht echt goed op gang te komen, zo valt op te maken uit de Twitterberichten die de inmiddels kersverse vader heeft achtergelaten. "Verloskundige is geweest. Het is zo zachtjes aan begonnen. Woelig nachtje voor de boeg", schrijft de oud-deelnemer van het realityprogramma.

Huub heeft in zijn berichten veel lof voor zijn vrouw. Zo schrijft hij: "06.35 uur en ik ben al moe. Arme Claire. Let me tell you: bevallen is niet voor mietjes. En het heftigste moet nog komen! So far, so good!" Rond het middaguur dacht Huub dat de bevalling er bijna op zat. "Wat een prachtvrouw heb ik! Duurt niet lang meer." Vervolgens liet hij een uurtje later weten kapot te zijn. "Moet je nagaan hoe Claire zich voelt."

Hoe Claire het nu maakt, of de dochter van de twee helemaal gezond is en hoe groot het kindje is, meldt de reality-ster niet. Sophie is overigens niet de eerste Gouden Kooi-baby. Deelnemers Nadia Derbane en Dennis Bax werden in juli ouders van dochtertje Jaycee-Lynn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen