Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russische politie houdt Lady Gaga voor hoer

Shownieuws

Lady Gaga is onlangs door de Russische politie aangezien voor een prostituee tijdens een korte fotoshoot op het Rode Plein. Ze droeg een leren gympakje.

Lady Gaga is onlangs door de Russische politie aangezien voor een prostituee tijdens een korte fotoshoot op het Rode Plein in Moskou. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun, die stelt dat de zangeres dit heeft gezegd tijdens de start van haar Australische tour in Sydney.

De zangeres, die wel vaker bijzondere creaties aan heeft, droeg een leren gympakje toen ze langs het Rode Plein reed in een taxi. Ze vroeg aan de taxichauffeur of hij wilde stoppen, zodat hij een paar foto's van haar kon nemen. Een aantal politieagenten nam poolshoogte en maakte handgebaren. "Ik had een korte fotoshoot toen de politie plotseling verscheen en met hun vingers begonnen te knippen. Ik zei: 'Ik denk dat dat hoer betekent in het Russisch'."

Lady Gaga, die onlangs nog optrad in het televisieprogramma Mooi! Weer de Leeuw, is behalve van 'Poker face' bekend van het nummer 'Just dance'. De New Yorkse artieste staat op 20 juli in de Amsterdamse Melkweg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen