Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relatie Imca Marina op de klippen

Shownieuws

Imca Marina en haar partner Stephen Porter zetten na dertien jaar een punt achter hun relatie. De zangeres schrijft dat de koek op een gegeven moment op is.

Imca Marina en haar levenspartner Stephen Porter hebben na 'dertien heel erg leuke jaren' besloten uit elkaar te gaan. De 68-jarige zangeres schrijft in een persbericht dat de koek op een gegeven moment op is.

Marina en Porter gaven samen de horecagelegenheid en trouwkapel 'De Vicarie van Midwolda' gestalte. Op haar Groningse boerderij verbindt de zangeres annex ambtenaar van de burgerlijke stand verliefde stellen in de echt. "Het heeft ons in het begin tot elkaar gebracht en later is de gewenning en het uit elkaar groeien erin geslopen", schrijft Marina, die werd geboren als Hendrikje Bijl.

De zangeres laat weten dat Porter terugkeert naar zijn thuisland Groot-Brittannië. "Daar wonen zijn kinderen, hij is al opa en heeft een prachtige aanbieding van een grote maatschappij die nauw samenwerkt met British Railways. Dat is vroeger ook altijd zijn werk geweest." Marina geeft aan haar partner te zullen missen. "Ik wens Stephen veel geluk in zijn thuisland. Als mensen absoluut voor elkaar bestemd zijn, zal dat zeker nog wel blijken en mocht dat niet zo zijn dan is deze beslissing op dit moment de juiste."

Tot slot laat Marina weten dat haar zangcarrière op rolletjes loopt. In het voorjaar duikt ze de theaters in met Vrouw Holland en binnen twee weken begint Marina met de opnamen van haar nieuwe cd. "Verder ben ik druk met allerlei tv-programma's en zing me nog te pletter."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen