Kies je favoriete radiostation

Dossiers

LeAnn Rimes zet huis te koop

Shownieuws

LeAnn Rimes en haar man Dean Sheremet verkopen hun huis in Nashville. Volgens een vriend Rimes heeft dit echter niets te maken met een affaire van de zangeres.

LeAnn Rimes en haar echtgenoot Dean Sheremet hebben hun huis in Nashville te koop gezet. Volgens een vriend van de countryzangeres heeft dit echter niets te maken met een affaire die Rimes had met acteur Eddie Cibrian. "LeAnn en Dean hebben hun huis in de verkoop gedaan omdat zij meer tijd doorbrengt in Los Angeles en New York", zegt de vriend tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Rimes en Cibrian, die samen te zien waren in de televisiefilm Northern Lights, werden eerder gefilmd tijdens een romantisch diner. Op de beelden, die op internet zijn geplaatst, is te zien hoe de twee elkaars hand vasthouden en zoenen.

Volgens de vriend van de zingende actrice hebben Rimes en Sheremet nog steeds vertrouwen in hun relatie. "Ze staan voor uitdagingen, maar proberen zich er doorheen te slaan. Ze werken aan hun huwelijk."

De 26-jarige Rimes stapte zeven jaar geleden in het huwelijksbootje met de twee jaar oudere liedjesschrijver Sheremet. De 35-jarige Cibrian is getrouwd met Brandi Glanville, met wie hij twee zonen heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen