Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jan Smit en Yolanthe uit elkaar'

Shownieuws

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn uit elkaar. Dat zouden de managers van beide Nederlandse sterren hebben bevestigd tegenover RTL Boulevard.

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn uit elkaar. Dat zouden de managers van beide Nederlandse sterren hebben bevestigd tegenover RTL Boulevard. Het management van Jan Smit zegt het nieuws dinsdag rond het middaguur echter nog niet te kunnen bevestigen.

De manager ontkent het nieuws niet, maar laat weten er 'het fijne er nog niet van te weten'. Het management van Yolanthe was dinsdag rond het middaguur niet te bereiken voor commentaar.

In april 2007 maakten de twee bekend een stel te zijn. De afgelopen tijd kwamen geruchten op gang dat het niet goed meer ging tussen Jan en Yolanthe. Zo meldde presentator Evert Santegoeds van SBS Shownieuws maandagavond dat Yolanthe afgelopen weekeinde zou hebben doorgebracht met voetballer Wesley Sneijder.

Jan en Yolanthe hebben samen een huis in Volendam, waar Jan vandaan komt. Wat er met de woning gaat gebeuren, is nog onduidelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen