Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson in zee met Nederlandse danser

Shownieuws

De Nederlandse danser Timor Steffens vergezelt Michael Jackson tijdens zijn concertenreeks in Londen. Dat maakte het management van de danser dinsdag bekend.

De Nederlandse 'So you think you can dance'-kandidaat Timor Steffens is een van de twaalf dansers die Michael Jackson vergezelt tijdens zijn concertreeks in Londen. Dat heeft Sei Sei, het management van de danser, dinsdag bekendgemaakt.

Timor, die eerder naar Amerika vertrok om daar een professionele danscarrière op te bouwen, wist via zijn management een auditie te regelen bij The King of Pop. In Los Angeles moest hij onder toeziend oog van de popzanger verschillende choreografieën opvoeren.

Het 21-jarige talent, dat op zijn achttiende begon met dansen, is momenteel druk aan het repeteren in Los Angeles. De 'Thriller'-zanger voegt zich naar verluidt later bij de repetities.

Jackson geeft 8 juli zijn eerste concert in de O2 Arena in de Britse hoofdstad. De 50-jarige superster, die in maart zijn vijftig 'This is it'-concerten aankondigde, beweerde toen dat het om zijn laatste optredens ooit ging.

Timor werd in Nederland bekend door zijn deelname aan de RTL-show 'So you think you can dance'. Daar eindigde hij toen als tweede, achter medekandidaat Ivan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen