Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opscheppen kost Doug Reinhardt de kop

Shownieuws

Paris Hilton heeft Doug Reinhardt gedumpt, nadat de honkballer zou hebben opgeschept over zijn relatie met de hotelerfgename. Ook ging hij mogelijk vreemd.

Paris Hilton heeft Doug Reinhardt gedumpt, nadat de 24-jarige honkballer zou hebben gezegd dat zijn kostje voor de rest van zijn leven was gekocht vanwege zijn relatie met de hotelerfgename. Daarnaast verdenkt Paris Reinhardt ervan op haar kosten aan het shoppen te zijn geslagen en andere vrouwen te zien, meldt de Amerikaanse krant Chicago Sun Times.

De ex van de socialite zou in een restaurant in Chicago flink hebben opgeschept. Een feestganger die aanwezig was toen Reinhardt zijn uitspraken deed, kon zijn oren niet geloven. Reinhardt zou zijn toehoorders onder meer hebben laten weten dat hij Paris helemaal verliefd op hem had gekregen met zijn 'romantische vaardigheden'. "Alleen al hem te horen opscheppen zorgde ervoor dat wij ons realiseerden wat voor varken het is", citeert de krant de 'feestganger'.

Reinhardt zou daarnaast op kosten van Paris flink aan het shoppen zijn geslagen. Een andere bron heeft tegen de Amerikaanse krant gezegd dat accountants van Paris erachter waren gekomen dat Reinhardt verschillende aankopen heeft gedaan die hij op haar creditcards heeft laten zetten, zonder haar toestemming. Op deze wijze heeft hij onder meer kleren, juwelen en wat kunst op de kop getikt.

Van een check van de mobiele telefoon van Reinhardt werd de hotelerfgename daarnaast ook niet blij. In de telefoon zouden een aantal sms'jes hebben gestaan, die haar aanleiding gaven de honkballer ervan te verdenken dat hij vreemdging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen