Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boyle terug in 'Britain's Got Talent'-toer

Shownieuws

Susan Boyle is maandagavond weer van de partij tijdens de 'Britain's Got Talent'-toer in Glasgow. Dat heeft een woordvoerder van het zangtalent bekendgemaakt.

(Novum/AP) - Susan Boyle is maandagavond weer van de partij tijdens de 'Britain's Got Talent'-toer in Glasgow. Dat heeft een woordvoerder van de zingende internetsensatie bekendgemaakt.

Boyle, die samen met de andere acts van het talentenjachtprogramma door Groot-Brittannië toert, was zondag de grote afwezige op een show in Manchester. Volgens de zegsvrouw van de 48-jarige Schotse zangeres had ze alleen 'een dag rust nodig'.

De kerkvrijwilligster werd kort na de door haar verloren Britain's Got Talent-finale in een psychiatrische instelling opgenomen. Haar broer vertelde twee weken geleden, vlak na haar ontslag uit de kliniek, dat ze kampte met 'paniekaanvallen'.

Vrijdag wist Boyle nog de harten te stelen van het publiek in Birmingham. De weinig in het oog springende huisvrouw zong toen het nummer 'I dreamed a dream'. Met het liedje uit de musical 'Les misérables' wist het zangtalent ook tijdens de auditieronde van het talentenjachtprogramma hoge ogen te gooien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen