Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jordan is klaar met Peter Andre'

Shownieuws

Jordan is helemaal klaar met haar toekomstige ex Peter Andre. Het glamourmodel gaf zaterdag een feestje voor haar jarige zoontje Junior, die 4 jaar is geworden.

Jordan is helemaal klaar met haar toekomstige ex Peter Andre. Het glamourmodel gaf zaterdag een feestje ter ere van de vierde verjaardag van zoontje Junior in haar huis in Woldingham in Surrey en had het goed naar haar zin, meldt de Britse krant Daily Mirror maandag.

Het ruziënde stel kondigde in mei aan te gaan scheiden. Daarna meldden verschillende media onder meer dat Jordan probeerde Andre terug te krijgen. Ook zou ze zijn ingestort door de scheiding.

Jordan, die in het echt Katie Price heet, heeft volgens de krant tegen één feestganger gezegd dat de afgelopen tijd moeilijk voor haar was, maar dat ze denkt dat ze eindelijk over de scheiding begint heen te komen. "Ik ben helemaal klaar met Peter. Vandaag stond in het teken van doorgaan met mijn leven. Het feest was voor mij, mijn vrienden en de kinderen", zo zou ze de gast hebben laten weten.

Een vriend van Price zou daarnaast hebben gezegd dat berichten dat het glamourmodel zou zijn ingestort door de scheiding complete onzin zijn. "Niets is minder waar. Ze gaat door met haar leven en gaat bewonderenswaardig met alles om. Op het feest was ze op haar best."

Een andere feestganger meldt dat Katie er niet uitzag als een vrouw die midden in een vechtscheiding zit. "Sterker nog, ze maakte grapjes en was aan het lachen de hele dag alsof er niets aan de hand was."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen