Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West wast losse handjes in onschuld

Shownieuws

Kanye West heeft verklaard niet schuldig te zijn aan een handgemeen met een paparazzo. Het incident vond in september op een vliegveld in Los Angeles plaats.

(Novum/AP) - Kanye West heeft verklaard onschuldig te zijn aan een handgemeen met een paparazzo in september vorig jaar op een vliegveld in Los Angeles. De meervoudig Grammy-winnaar is aangeklaagd voor mishandeling, diefstal en vernieling. West werd in september opgepakt nadat hij de camera van een paparazzo had vernield.

Het incident werd vastgelegd op een filmpje van entertainmentwebsite TMZ, waarop te zien is hoe de rapper de flitslamp van de camera kapot maakt. Zijn eveneens door justitie in Los Angeles aangeklaagde manager vernielde de camera zelf. Hij richtte zijn woede vervolgens op de filmende cameraman van TMZ.

Als West wordt veroordeeld, kan de rapper tweeënhalf jaar cel krijgen. De 31-jarige rapper was niet aanwezig in de rechtbank. De rapper had vrijdag via zijn advocaat gemeld dat hij in zijn eigen ogen onschuldig is in de zaak, zegt een woordvoerder van justitie in Los Angeles. De volgende hoorzitting in de zaak is 15 juli.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen