Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson traint met Incredible Hulk

Shownieuws

Michael Jackson heeft de hulp ingeschakeld van de Hulk. Lou Ferrigno, die de superheld in de tv-serie vertolkte, helpt de ster aan te sterken voor zijn shows.

Michael Jackson heeft de hulp ingeschakeld van niemand minder dan de Incredible Hulk. Lou Ferrigno, die de groene superheld in de televisieserie vertolkte, helpt de 50-jarige zanger om aan te sterken voor zijn comeback-concerten van volgende maand. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun maandag.

De voormalig kampioen bodybuilding zou eerder al geheime bezoekjes hebben gebracht aan het huis van de King of Pop in Los Angeles. Volgens een bron zou Jackson, die naar verluidt niet meer dan 57 kilo weegt, te fragiel zijn voor de krachttrainingen. "Hij weigert gewichten te tillen. Hij wil niet aansterken", aldus de ingewijden.

Twee jaar geleden raakten de 'Beat it'-zanger en de spierbundel bevriend, toen de superster een bezoek bracht aan de sportschool van de Hulk-acteur. Destijds liet de 57-jarige Ferrigno al weten dat ze het erg goed konden vinden. "Hij mag me graag. Hij voelt zich bij mij op zijn gemak. Hij voelt zich veilig bij mij", aldus de acteur.

Jackson, die naar verluidt met huidkanker kampt, trapt 13 juli af met zijn 'This is it'-shows in de Londense O2 Arena. De zanger geeft in totaal vijftig optredens. Eerder stelde hij de start van zijn concertenreeks uit, om de shows beter voor te bereiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen