Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meeuwis bedankt fans voor 'fantastische concerten'

Shownieuws

Guus Meeuwis bedankt zijn fans voor 'vijf fantastische concerten'. "Zowel in het Noorden als in het Zuiden was het een groot feest", schrijft Meeuwis.

Guus Meeuwis bedankt zijn fans voor 'vijf fantastische concerten'. In zijn nieuwsbrief gaat de Brabantse zanger in op de shows die hij afgelopen en vorig weekeinde in Eindhoven en Heerenveen gaf. "Zowel in het Noorden als in het Zuiden was het een groot feest", schrijft Meeuwis.

De 'Kedeng kedeng'-zanger stelt dat het grote feest niet gelukt was zonder zijn fans. "Ik hoop dat jullie in het stadion net zo hebben genoten als wij op het podium. Het was weer onvergetelijk!" Meeuwis stond de afgelopen weken op het podium met zijn 'Groots met een zachte G: Uit & Thuis'-shows. Uit speelde hij op 5 en 6 juni in Heerenveen, de thuiswedstrijden vonden vrijdag, zaterdag en zondag plaats in Eindhoven.

Meeuwis moet zijn fans toch een klein beetje teleurstellen: dit jaar verschijnt er geen dvd van de concerten. Maar niet getreurd, de show van vrijdag is tot eind van de maand terug te kijken via Meeuwis' site.

De Brabander heeft al aangekondigd zijn succesvolle concertreeks ook volgend jaar voort te zetten. Op 11 en 12 juni speelt hij weer thuiswedstrijden in Eindhoven. Of de 37-jarige zanger ook volgend jaar weer uit speelt, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen