Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cristiano Ronaldo heeft Paris helemaal niet nodig

Shownieuws

Cristiano Ronaldo feest ook zonder Paris Hilton vrolijk door. De voetballer, die twee rendez-voustjes had met de blondine, vertrok zonder haar naar Las Vegas.

Cristiano Ronaldo heeft rijkeluiskindje Paris Hilton niet nodig om een feestje te bouwen. De stervoetballer, die vorige week twee rendez-voustjes had met het feestbeest, vermaakt zich ook zonder de 28-jarige blondine uitstekend. Afgelopen weekeinde genoot de Portugees van het vrouwelijk schoon in Las Vegas, zo weet de Britse boulevardkrant The Sun.

Volgens een vriend van Hilton deed de vier jaar jongere Ronaldo er 'alles aan haar over te halen, mee te gaan naar Vegas'. Toch lijkt de voetballer, die in Amerika geniet van zijn recordtransfer naar Real Madrid, weinig rouwig dat hij het zonder de socialite moet stellen. "Hij had het erg naar zijn zin met een brunette, die duidelijk geen onbekende van hem was. Paris zou het vreselijk hebben gevonden", aldus een bron.

Hilton, die nooit verlegen zit om media-aandacht, zette slechts enkele uren voor haar eerste nachtelijke ontmoeting met de voetballer een punt achter haar romance met honkballer Doug Reinardt. Paris en Doug, die een halfjaar samen waren, vlogen de hele wereld over om duidelijk te maken hoe veel ze om elkaar gaven. Ook Amsterdam kon niet ontsnappen aan de liefdesdriften van Hilton en haar zoveelste vriendje. In april bezocht het verliefde stelletje de hoofdstad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen