Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Songfestivalwinnaar mogelijk op podium met Toppers

Shownieuws

De Noor Alexander Rybak, die zaterdag het Songfestival won, staat volgende maand mogelijk op het podium met de Toppers. De drie heren hebben hem uitgenodigd.

De Noor Alexander Rybak, die zaterdagavond het Eurovisie Songfestival won, staat volgende maand mogelijk op het podium met de Toppers. Gordon zei maandag tegen RTL Boulevard dat de drie heren Rybak uitgenodigd hebben voor hun concerten in Amsterdam.

Gordon, die met de Toppers dit jaar zelf deelnam aan het Songfestival, bekeek de finale vanuit zijn hotelkamer in Moskou. "Ik kon het niet aan om naar het Olympisch stadion te gaan". De krullenbol zegt dat hij 'met pijn in zijn hart' heeft gekeken naar de afloop van het jaarlijkse liedjesfestijn. De Toppers strandden met slechts elf punten in de tweede halve finale. "Helemaal kut", zei Gordon, die het nummer 'Shine' zelf schreef, over het lage puntenaantal.

"We hebben het zo veel tijd, energie en liefde gegeven", vertelde de duidelijk geëmotioneerde zanger. "Opeens was het allemaal zo leeg, het hotel was leeg, mijn vrienden waren weg." Zondagmiddag vloog de Topper terug naar Nederland. Op Schiphol werd hij opgewacht door een horde fans, wat de zanger verraste. Collega-Toppers Jeroen en René vlogen al eerder terug naar huis.

De Toppers vieren vrijdag 12 en zaterdag 13 juni hun vijfjarig jubileum op het podium in de Arena. Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom nodigen elk jaar verschillende artiesten uit voor een gastoptreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen