Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Tunes beloven optreden in politiebureau

Shownieuws

De toerbus van de Amsterdamse band The Tunes is teruggevonden. Dat hebben de bandleden van de groep maandag, een week na de vermissing, bekendgemaakt.

De Amsterdamse band The Tunes heeft maandag een optreden op een politiebureau aangekondigd. De band treed op in een politiebureau in Amsterdam aan de Lodewijk van Deijsselstraat.

Dat doet de band omdat de politie hun toerbus heeft teruggevonden. De bandleden -Misha, Jelle, Remco, Aram en Mazhadden- hadden eerder een gratis akoestisch huiskamerconcert beloofd voor degene met de gouden tip.

De witte Volkswagen-bus werd sinds vorige week maandag vermist. De Amsterdamse politie trof het voortuig twee dagen later aan in de Slotermeerlaan. Ook de vermiste spullen, zoals versterkers en andere muziekapparatuur, lagen nog in de laadruimte.

The Tunes won vorig jaar de Amsterdamse Popprijs, waarmee het tot de beste nieuwe band van de hoofdstad werd uitgeroepen. Daarnaast trad het vijftal op in het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Momenteel werkt de band aan een nieuw album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen