Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jordan kleineert mannen graag'

Shownieuws

Een ex van Jordan beweert dat het glamourmodel graag mannen kleineert. Het gaat om de 36-jarige Warren Furman, die twee jaar lang verloofd was met Jordan.

Een ex van Jordan beweert dat het glamourmodel graag mannen kleineert. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun, die beweert de 36-jarige Warren Furman, die twee jaar lang verloofd was met Jordan, te hebben gesproken.

Vorige week werd bekend dat zanger Peter Andre, die in de jaren negentig een grote hit scoorde met 'Mysterious girl', en Jordan gaan scheiden. Over de reden van de breuk is niets bekendgemaakt. Andre en Jordan hebben twee kinderen, zoon Junior van 3 jaar en dochter Princess Tiammii, die bijna 2 is.

Warren onmoette Price toen zij 18 jaar oud was, vertelt hij. Aanvankelijk was ze lief en aardig. Jordan veranderde echter na haar eerste borstvergroting, stelt de ex. Price ging stappen in erg korte kleding, dronk dubbele wodka's en ging bij andere mannen op schoot zitten, waarna ze naar Warren riep: 'Het is niet mijn schuld dat iedere man met mij naar bed wil'.

De man die jaren geleden in de Britse show Gladiators de rol van Ace speelde, zegt dat zij hem zei dat hij een oude versleten gladiator was en dat zij beroemder was dan hij. Ook bazuinde ze rond dat Warren klein geschapen was. "Ik kon het niet geloven dat zij Pete hetzelfde aandeed door te zeggen dat 'het' even groot was als de hoed van een paddenstoel."

Warren stelt het ergste voor Peter te hebben gevreesd toen Jordan begon met paardrijden. Zij zou hetzelfde hebben gedaan toen de relatie van Price en Warren op zijn einde liep. Ze zou die plotselinge interesse in paardrijden hebben gebruikt als dekmantel om andere mannen te ontmoeten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen