Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice As the World Turns duikt op in GTST

Shownieuws

Elizabeth Hubbard krijgt een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hubbard speelt in de Amerikaanse soapserie As the World Turns Lucinda Walsh.

De Amerikaanse actrice Elizabeth Hubbard krijgt een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hubbard, die in de Amerikaanse soapserie As the World Turns de rol van Lucinda Walsh vertolkt, gaat in de Nederlandse soap Sair Pointdexter neerzetten, zo meldt RTL.

Sair, de moeder van Irene Huygens, is een Amerikaanse seksuologe die haar familie altijd graag met raad en daad bijstaat, zo meldt RTL over de rol van de actrice. Irene is niet zo enthousiast over de komst van haar dominante moeder als kleinkinderen Ronja en Dex, aangezien ze een haat-liefdeverhouding heeft met Sair.

De rol is speciaal voor de Amerikaanse geschreven, zegt een woordvoerder van RTL. "Zij heeft heel warme banden met Nederland. Zo heeft zij een Nederlandse vriend. Het castingbureau dat ook de castings voor GTST verzorgt, zou haar al naar Nederland halen voor een workshop. De uitvoerend producent van GTST is een groot fan van haar en zo is het eigenlijk gekomen."

Sair Pointdexter is vanaf 2 juli drie weken lang te zien in de Nederlandse soapserie. De opnamen met Hubbard starten 1 juli en duren eveneens drie weken. Hubbard zegt veel zin te hebben om een kijkje te nemen bij de Nederlandse soap, meldt RTL. "Dit is de droom van elke acteur en ik kan niet wachten tot ik kan beginnen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen