Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cynthia Nixon verloofd met vriendin

Shownieuws

Cynthia Nixon is verloofd met haar vriendin Christine Marioni. Nixon, Miranda Hobbes in Sex and the City, zou zich vorige maand hebben verloofd.

Cynthia Nixon is verloofd met haar vriendin Christine Marioni. Dat heeft de woordvoerder van de actrice, die bekend is van de hitserie Sex and the City, bevestigd tegenover entertainmentwebsite E! Online.

Het Amerikaanse entertainmentprogramma Acces Hollywood maakte als eerste melding van het nieuws. Nixon, die met haar vertolking van Miranda Hobbes in Sex and the City een Emmy Award in de wacht sleepte, zou zich vorige maand hebben verloofd. Het koppel is sinds 2003 samen, meldt E! Online.

De twee begonnen hun relatie kort nadat Nixon was gescheiden van haar man Danny Mozes. De twee exen hebben gedeelde voogdij over hun twee kinderen, de 14-jarige Samantha en de 8-jarige Charles.

Het paar maakt zich momenteel sterk voor de nieuwe wet voor gelijke rechten voor homoparen van gouverneur van New York David Paterson. In september starten de opnamen van de tweede Sex and the City-film, waaraan naast Nixon ook de oude vertrouwde castleden als Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis en Chris Noth meewerken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen