Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Usher verlaat echtgenote voor een ander'

Shownieuws

Usher verlaat zijn vrouw Tameka Foster voor een ander. De 30-jarige r&b-zanger zou zijn hart hebben verloren aan een oudere onderneemster, zeggen ingewijden.

R&b-zanger Usher verlaat zijn vrouw Tameka Foster voor een ander. Dat melden ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. De 30-jarige zanger zou zijn hart hebben verloren aan een oudere onderneemster.

Zaterdag werd bekend dat Usher en Tameka de scheidingspapieren al hebben ingediend. Een reden voor de breuk werd niet gegeven, maar ingewijden onthullen nu dat Usher gevallen is voor een ander en dat de familie en vrienden van de zanger niet rouwig zijn om de scheiding. "Hij kan Tameka niet snel genoeg dumpen", zegt een bron. "Niemand mag haar. Sinds bekend is dat hij omging met Tameka hebben zijn vrienden en familie geprobeerd duidelijk te maken dat zij niet de ware is voor hem."

Usher en Tameka beloofden elkaar in augustus 2007 eeuwige trouw. Een feestje werd echter op het laatste moment afgezegd. Usher's moeder kondigde aan de bruiloft niet bij te wonen nadat Tameka had geprobeerd haar te ontslaan als manager van haar zoon. Usher en Tameka hebben twee kinderen, Usher Raymond V (1) en Naviyd Ely Raymond (zes maanden).

Volgens de bron heeft Tameka er alles aan gedaan het huwelijk te redden. Vorige maand reisde ze de zanger achterna naar Cleveland, waar hij enkele basketbalwedstrijden bezocht. "Dat zorgde voor een lachwekkende situatie", zegt de bron. "Tameka probeerde Usher te vinden, terwijl hij tegen zijn vrienden zei dat ze haar absoluut niet mochten vertellen waar hij was."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen