Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai reikt Society Award uit bij haarmodewedstrijd

Shownieuws

De Coiffure Awards zijn zondagavond zelf ook in het zonnetje gezet. Jamai Loman overhandigde aan organisator Laura van de Graaf een Society Award.

De Coiffure Awards zijn zondagavond zelf ook in het zonnetje gezet. De 22-jarige musicalacteur Jamai Loman overhandigde aan organisator Laura van de Graaf de Society Award, een onderscheiding voor personen die zich door hun werk op bijzondere wijze verdienstelijk maken voor de maatschappij, van de stichting Nederland Positief. Dat laat een woordvoerder van de stichting weten.

Eigenaar van Assink Coiffures Body & Beauty uit Hengelo Maikel Assink sleepte zondagavond de titel 'kapper van het jaar' in de wacht. Een uitzinnige Assink gaf aan dat hij uitgaat van de puurheid van zaken. "Puur haar, puur vrouw en puur sfeer. Iets wat mooi is, moet je mooi laten."

De haarmodefotografiewedstrijd, die jaarlijks wordt georganiseerd door het vaktijdschrift Coiffure en een haarstylingmerk, werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Het evenement vond plaats in de RAI. Gerard Joling verzorgde een optreden.

De Coiffure Awards werd zelf in het zonnetje gezet, omdat het evenement een broedplaats voor onbekend talent is, laat Nederland Positief weten. Ook vindt de jury van de Society Awards dat de haarmodefotografiewedstrijd een bekroning vormt op 'de teamspirit van de vele deelnemende kappers met hun personeelsleden'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen